DESPRE NOI

Firma de curatenie Beautymake

Cu o experienta indelungata in domeniul curateniei, Beautymake ofera servicii de curatenie profesionale in Sibiu, in segmentul comercial – birouri, hale, spatii comerciale sau showroom-uri. Stim cat de important este ca mediul in care iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Cand totul straluceste esti mai optimist, mai productiv si mai fericit. De aceea suntem singura firma de curatenie din Sibiu care ofera:

Economie – preturi excelente pentru abonamentele Beautymake ( servicii de curatenie ).

Pentru ca dorim sa construim relatii de durata, avem cele mai bune oferte de pret daca te abonezi la serviciile noastre. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de curatenie pentru a economisi timp si bani, beneficiind de toate avantajele unui mediu curat si sanatos!

Sanatate – echipamente de ultima generatie. Cu ajutorul celor mai sigure produse de curatenie ( solutii profesionale )Diversey, Kiehl, Lewi, Buzil, Unger sau Vileda nu doar curatam, ci si dezinfectam casa, omorand 99% dintre germeni.

Confort – lucram eficient si rapid. Pentru ca deranjul tau sa fie minim, executam rapid orice lucrare, fara a face rabat la calitate, adaptandu-ne necesitatilor.

Securitate – personal verificat (inclusiv cazier si analize medicale la zi) Lasa-ti spatiul pe maini bune! Punem accent atat pe pregatirea profesionala a personalului nostru, cat si pe siguranta spatiilor tale, selectand intotdeauna personal calificat si verificat, fara cazier. Oferim cele mai sigure servicii de curatenie din Sibiu!

Iti oferim garantia calitatii si sigurantei, prin cea mai de incredere firma de curatenie din Sibiu.